Foto: fb screenshot

Odbornik vladajuće većine Nebojša Petrović iz Vratarnice, već nedeljama ne krija nezadovoljstvo aktuelnim dešavanjima u našoj zemlji i gradu. Ovog puta iskazao je svoje nezadovoljstvo povodom odluke o zabrani kretanja i to sledećim rečima: „Idem u grad kad mi nestanu namirnice, pa možete da hapsite do sutra“.

Nebojša Petrović, odbornik vladajuće većine u Skupštini grada Zaječara kritikovao je na svom fejsbuk profilu, rad Štab za vanredne situacije.

„Sviđa mi se što je štab za ove j…… situacije toliko brz da kad Vučić zine na tv odma se menjaju i propisi na lokalu. Kada se pre sastaste u roku od pola sata?“.– upitao je odbornik Petrović.

Zatim se osvrnuo i na priče o uvođenju 24-oro časovne zabrane kretanja i kazao da kada ostane bez hrane mogu da ga hapse.

„Uvedite bre ovo 24h, pa da vidimo ko će više da izdrži. Ja idem u grad kad mi nestanu namirnice, pa možete da hapsite do sutra. Pozdrav i laku noć“napisao je odbornik Petrović.

Na pisanje odbornika Petrovića reagovao je gradonačelnik Zaječara Boško Ničić:

„Vidiš odborniče, Štab je u stalnom zasedanju i postoje tzv. “telefonske sednice”.
Hvala na pitanju! P. S. Svakom po volji šta će da radi i za to snosi sankcije. Hvala na pažnji

U nastavku diskusije odbornik Petrović dotakao se teme neisplaćenih naknada za rad odbornika.

“ Kad ćeš odbornicima da isplatiš naknade (6 meseci) ??? Neko živi od tih 10.000″upitao je gradonačelnika Ničića, odbornik Petrović.

Odbornik Petrović ostao je uskraćen za odgovor. Nameće se pitanje da li je pored pandemije korona virusa, i vladajuću partiju uhvatio“virus“ nesloge, pokazaće sledeća sednica Skupštine grada Zaječara.

Reklame