pixabay.com

U utorak 24. decembra u 12 sati, učenicima ŠOSO „Jelena Mastorović“ Zaječar biće podeljeni novogodišnji paketići. Ove godine paketiće su obezbedili: II MZ Кraljevica, Кompanija Dunav i dr. Lazar Jakimovski.

Učenici ove škole će u 11 časova u zaječarskom pozorištu „Zoran Radmilović“ odgledati predstavu „Šašava novogodišnja bajka“ a nakon toga u prostorijama škole biće im podeljeni paketići.

Zahvaljujemo se svim donatorima u ime učenika, roditelja, kolektiva i u svoje lično ime što su pomogli da ulepšamo učenicima početak Nove godine. Takođe se zahvaljujem Narodnom pozorištu, Turističkoj organizaciji grada i JP „Srbija šume“ Beograd, ŠG „Timočke šume“ Boljevac, u pomoći da novogodišnja čarolija zasija i u našoj školi“ navodi se u saopštenju koje potpisala Emila Badivuk, direktorka ŠOSO „Jelana Majstorović“ u Zaječaru.

U saopštenju se dalje navodi i da će Škola uzeti učešće na predstojećem Novogodišnjem bazaru koji će biti održan na Trgu oslobođenja u Zaječaru 26. 27. i 28. decembra. „Učenici su se sa svojim nastavnicima potrudili i pripremili raznovrsne rukotvorine koje će ponuditi sugrađanima: ukrase, čestitke, venčiće, ramove za slike i još mnogo drugih stvari. Učenički parlament će na svom sastanku odlučiti na koji način će novac od prodaje biti upotrebljen„.