Foto: Glas Zaječara

Udruženje Društvo Roma Zaječar poziva svoje članove da dostave podatke dece kako bi njihovi mališani dobili paketiće za novogodišnje praznike.

Kako je predsednik Udruženja Društva Roma Zaječar istakao za portal Glas zaječara, ovo je već četvrti put kako za vreme novogodišnjih praznika ovo udruženje obraduje mališane.

Foto: Glas Zaječara

„Udruženje Društva Roma Zaječar tradicionalno sprovodi akciju podele novogodišnjih paketića deci socijalno ugroženih Romski porodica kao i svojim članovima. Cilj nam je da u okviru novogodišnjih praznika izmamimo i ove godine osmeh mališanima čije porodice na žalost nisu u mogućnosti da to urade“- kazao je Miljan Rašić.

Kako je Rašić istakao, pored paketića, za mališane će biti organizovan i prigodan novogodišnji program.

„Potrudićemo se da pre podele paketića organizujemo prigodni novogodišnji program u kome će mališani uživati“.kazao je Rašić.

Članovi Udruženja Društva Roma Zaječar, najkasnije do 15. decembra  mogu dostaviti podatke u kancelariji ovog Udruženja u ulici Vojvode Putnika broj 6 (zdravstvenu knjižicu deteta), svakog radnog dana od 10 do 15 sati, a prava na paketiće imaju sva Romska deca rođena od 2007. godine.

 

Reklame