Cveće govori, svaki cvet u sebi nosi skrivenu poruku. Zato treba biti jako pažljiv prilikom odabira cveća, jer ono što želite reći može biti u potpunom neskladu sa onim što će cveće reći umesto vas.

Ljubičice su simbol odanosti i vernosti, ciklame su poziv na pomirenje, gerber može biti znak usamljenosti, melanholije, ali i strastvene ljubavi.

Ruže, najčešće poklanjani cvet, zavisno od boje, šalju čitav niz poruka…

U novoj cvećari „Gaga“ koja se nalazi na starom mestu u ulici Ljube Nešića 51, naći ćete najdivnije rezano i saksijsko cveće, ali i nešto što ovu cvećaru izdvaja u odnosu na druge.

Naime, u novoj cvećari „Gaga“ odlično govore jezikom cveća, pa im tako bez straha možete poveriti izradu aranžmana za vaše najsvečanije trenutke, kao i izradu bidermajera, ikebana, cvetnih aranžmana za dekoraciju vašeg poslovnog prostora.

Čitaocima portala „Glas Zaječara“ nova cvećara „Gaga“ daruje cvetni aranžman, a evo šta treba da učinite ukoliko želite da učestvujte u našoj nagradnoj igri!

Sve što treba da uradite jeste da u komentaru ovog članka koji je objavljen na našoj Facebook stranici GLAS ZAJEČARA označite osobu kojoj želite da poklonite ovaj cvetni aranžman uz kratko obrazloženje zbog čega je taj dar baš ona zaslužila! ( najbolja mama, najbolja drugarica, sestra…)

U nagradnoj igri učestvuju samo komentari postavljeni na Facebook stranici Glas Zaječara , nagradna igra startuje u 18 časova, a dobitnika nagrade proglasićemo u 21 čas metodom slučajnog odabira uz pomoć stranice „FunPage Karma“.

Srećno!

Reklame