Reklame

Ninoslav Mladenović, iz sela Osnić kod Boljevca, je fan Jelene Karleuše od prve godine srednje škole. On o Jeleni govori da je posebna, i stvorena za svetsku cenu. Tetovaža sa likom Jelene Karleuše krasi njegovu ruku kao i stih iz jedne pesme. On kaže da je njegova motivacija kada je god teško i kada padne na dno, seti se da na sebi nosi portret jedne heroine.

Ninoslav Mladenović je iz sela Osnić kod Boljevca, i kaže da Jelenu Karleušu kao i njene pesme zavoleo kada je bio učenik prvog razreda srednje škole.

„Punim 25 godina, i dolazim iz sela Osnić, opština Boljevac, region Zaječar i zovem se Ninoslav Mladenović. Jelenin sam fan od prve godine srednje škole. Kod nje volim sve, u svakom smislu jer je žena stvorena za svetsku scenu. Jako cenim njen kvalitet u muzici jer je jedinstvena i na neki način posebna i ona je pravi primer mlađim generacijama ko planira da se bavi scenom. Ljubav prema njoj je ogromna, ne mogu vam opisati, takva zena se rađa koliko je ona snažna i jaka dokazuje i činjenica kako se bori kao lav protiv medija o neiskrenosti i lažima o njoj“.ističe Mladenović.

Mladenović kaže da je do sada bio na dva koncerta Jelene Karleuše, i to jednom u Zaječaru, i jednom u Negotinu.  Prema njegovim rečima odlučio je da tetovira lik Jelene Karleuše zbog toga što on poštuje borbenost, lik, dela i muzičku karijeru i angažovanost za ljudska prava koje ona zastupa.

„Pošto je moj idol hteo sam da nekako obeležim to, uz konsultaciju moje drugarice Marice Đukić ( takmičarke ZG-prošle godine bila u timu JK) rešio sam da odradim ovaj tatoo. Iskreno jedno dve godine, imao sam malo dileme kako će ispasti rad, ipak treba naći dobrog tatoo majstora i zahvalan sam Milanu Simiću (Simke) na ovom prelepom tatoo“.- napominje Mladenović.

Na pitanje da li je Jelena Karleuša imala komentar za tetovažu Mladenović je kazao sledeće:

„Uživo se još nismo upoznali, ali pretpostavljam da joj se dopala na slici, čim je izbacila na story. Ne kajem se, i nikada se neću pokajati zbog tetovaže jer je ona moja velika inspiracija u životu“

Za sada planira još njen autogram kao tetovažu, naravno kada bude dobio od nje i stih pesme. Prema njegovom kazivanju sve njene pesme su vrhunske i nesvakidašnje ali izdvaja: Ko ovu dramu režira ( njegova autobiogravska), Magija, Moji drugovi, Tihi ubica. 

Ninoslav kaže i to da ga je za sada samo Jelena inspirisala, ali nikad se ne zna, možda nekada dobije inspiraciju i uradi portret i neke druge zvezde, u vidu tetovaže.

„Kada sam počeo da renoviram sobu prvo što sam naručio jeste tapeta sa njenom slikom preko celog zida. Inače ne skupljam ništa posebno imam: postere, slike, lampu, njene portrete. Često volim da radim nove bampere za telefone sa njenim slikama“– kaže Ninoslav.

„MOJA MOTIVACIJA KAD GOD JE TESKO I KAD PADNEM SKORO NA DNO SETIM SE DA NA SEBI NOSIM PORTRET JEDNE VELIKE HEROINE“- poručio je Ninoslav.