Reklame

Firma Nikolić prevoz u skladu sa novonastalom situacijom i pojavom Corona virusa, preduzela je odgovarajuće mere predostrožnosti, dezinfekciji vozila, autobuskih stanica u Negotinu i Zaječaru, servisa, soba za prenoćišta i restorana.

Dezinfekcija vozila i objekta

Poštovani putnici, u skladu sa novonastalom situacijom i pojavom Corona virusa, preduzeli smo odgovarajuće mere predostrožnosti i pribegli dezinfekciji vozila, autobuskih stanica u Negotinu i Zaječaru, servisa,soba za prenoćišta i restorana. Sva vozila koja saobraćaju na međunarodnim linijama Kladovo-Wien, Kladovo-Bregenz, Negotin-Frankfurt-Dizeldorf, kao i u domaćem saobraćaju na liniji Negotin-Zaječar-Beograd i na prigradskim i gradskim linijama u Zaječaru i Negotinu, dezinfikovana su i očišćena. Putnicima predlažemo korišćenje graničnog prelaza Horgoš, a ujedno napominjemo da treba izbegavati granične prelaze preko Rumunije.

Gepostet von Nikolic Prevoz am Donnerstag, 12. März 2020

Sva vozila koja saobraćaju na međunarodnim linijama Kladovo-Wien, Kladovo-Bregenz, Negotin-Frankfurt-Dizeldorf, kao i u domaćem saobraćaju na liniji Negotin-Zaječar-Beograd i na prigradskim i gradskim linijama u Zaječaru i Negotinu, dezinfikovana su i očišćena.

„Poštovani putnici, u skladu sa novonastalom situacijom i pojavom Corona virusa, preduzeli smo odgovarajuće mere predostrožnosti i pribegli dezinfekciji vozila, autobuskih stanica u Negotinu i Zaječaru, servisa,soba za prenoćišta i restorana. Sva vozila koja saobraćaju na međunarodnim linijama Kladovo-Wien, Kladovo-Bregenz, Negotin-Frankfurt-Dizeldorf, kao i u domaćem saobraćaju na liniji Negotin-Zaječar-Beograd i na prigradskim i gradskim linijama u Zaječaru i Negotinu, dezinfikovana su i očišćena“ poručuju iz Nikolić prevoza.

Goran Nikolić vlasnik kompanije „Nikolić prevoz“ kazao je za Glas Zaječara da su sredstva za dezinfekciju nabavljena iz Nemačke, i ovo je samo mera predostrožnosti kao i dodatna sigurnost za sve koji putuju sa ovom kompanijom.

Iz ove kompanije putnicima predlažu korišćenje graničnog prelaza Horgoš, a ujedno napominju da treba izbegavati granične prelaze preko Rumunije.