foto: facebook Boško Ničić

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, oglasio se putem društvene mreže fejsbuk da je laž zaječarske opozicije da on zove direktore JP u Zaječaru i daje naloge da se radnice ne prijavljuju za 100 evra pomoći države. Ničić pozvao radnike da mu se jave ako su direktori JP u Zaječaru tražili to od njih.

Prema njegovim rečima zaječarska opozicija širi laži po kafićima, kafanama i frizerskim salonima da gradonačelnik Zaječara Boško Ničić naređuje direktorima JP u Zaječaru da se radnici ne prijavljuju za pomoć države.

„U nizu bezkrupuloznih laži, nejake i žalosne, tzv. “zaječarske opozicije”, valjda ova zasluži moju posebnu pažnju pošto je zaista BESTIJALNA ! Po toj lažnoj priči, koju šire uz pomoć svojih “čauša, po tek otvorenim kafićima i kafanama, frizerskim salonima i šećkanjima po ulici i dreždanjem na društvenim mrežama ja (gradonačelnik) u ovo teško vreme nemam pametnija posla nego da zovem direktore JP i firmi i dajem im naloge da se radnici ne prijavljuju za pomoć države od 100€. Ni gluplje, i lako proverljive, laži ali ni podlijeg autora iste“.ističe Ničić.

Ničić ističe i to da metode koje je koristio Mirković ponovo su se povampirile pa je jasno kakvi “tipovi” iza ove najnovije gnusne laži stoje.

„Njegove dojučerašnje skutonoše, poltroni i koristoljubci …sada oličeni u podržavaocima dr. “uštirkanog” i njegovog “Štaba za ulično (uličarsko) dezinfornisanje Zaječaraca”.
Molim svakog onog kome je bilo koji direktor, bilo šta (sem obaveze nošenja zaštitne opreme) naredio ili sugerisao pozivajući se na mene, da mi se javi i ja mu garantujem da neće trpeti nikakve posledice, a da će taj direktor imati itekakve posledice“poručuje Ničić.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić na kraju je poručio da zna da se niko neće javiti pošto je ovo besramna laž.

Kontaktirali smo odbornika pokreta „Pobeda za naš grad“ Mišu Stanojlovića koji je kratko kazao da na ovakve stvari nema komentar.

Reklame