foto: printscreen youtube t1

Nakon saopštenja Narodne stranke u Zaječaru, u kome su kritikovali rad Štaba za vanredne situacije i gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, Ničić je ragovao na svom fejsbuk profilu, da nema čega da se stidi, i da Narodna stranka manipuliše i pokušava da profitira, vređajući ljude koji volontiraju.

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, reagovao je na svom fejsbuk profilu, nakon saopštenja GrO Narodne stranke u Zaječaru.

„Pošto nemam razloga da se postidim nijednog svog poteza, u vreme ove pošasti koja nas je sve zadesila, prenosim Vam, da sami procenite količinu gluposti i budalaština nagomilanih u ovom, ne saopštenju, već političkom pamfletu i to u vreme borbe, svih nas, za svaki ljudski život“.– ističe Ničić.

Ničić kaže da ga je najviše pogodilo to što je od strane ovih manipulatora i političkih profitera kako je on nazvao GrO Narodne stranke u Zaječaru, to što vređaju i nazivaju pogrdnim imenima ljude koji su, radi volonterskog rada na pomoći najugroženijima, a samo takvi i članovi ŠVS imaju evidentirane dozvole za kretanje u vreme zabrane.

„Da su, oni i šef njihove gradske “stranke”, koji je prava studirao 30 godina, pročitali zakon znali bi, to što im očito smeta, da ja nisam sam sebe proglasio “komandantom” već da to zakon predviđa (na njihovu žalost)“.objašnjava Ničić.

Gradonačelnik ističe i to da dok se većina građana solidarnošću, disciplinom i svešću o opasnosti koja se nadvila nad sve nas bore bez obzira na političku opredeljenost, ova šačica “sitnih duša” pokušava da izlivima mržnje prema njemu lično skupi poene kod sebi sličnih.

„Mogu samo da kažem, ŽIVI VI MENI BILI, i puno Vas voli Vaš “komandant” poručio je Boško Ničić, GrO Narodne stranke u Zaječaru.

Podsećamo, GrO Narodne stranke uputio je saopštenje u kome kritikuje rad aktuelna SNS Gradske vlasti i Gradski štab za vanredne situacije na čelu sa Gradonačelnikom i
komandantom pomenutog štaba Boškom Ničićem, tokom ove teške situacije, a pogotovu od uvođenja vanrednog stanja gde je kako oni kažu, još jednom je pokazala svu svoju nesposobnost, neorganizovanost i neozbiljnost.

Reklame