Foto: screenshot fb

U nedelju 22. septembra nešto pre 17 časova, dvojica mladića, prišla su automobilu marke audi, u vlasništvu gradonačelnika Zaječara Boška Ničića, koji je bio parkiran ispred stana porodice Ničić, i naneli materijalnu štetu, napisao je Ničić.

Tačno u 16:47 u nedelju 22. septembra, dvojica mladića prišla su njegovom automobilu marke Audi koji je bio parkiran ispred stana porodice Ničić i tom prilikom naneli materijalnu štetu kaže Ničić.

Foto: screenshot fb

„Ovo su dvojica “JUNAČINA” koji su danas, popodne, misleći da ih niko ne vidi i očigledno “ohrabreni” kojom čašicom, podstaknuti očigledno svakodnevnim medijskim lažima koje im plasiraju puleni bivšeg zaječarskog “zulum-paše”, nasrnuli NIČIM IZAZVANI na moju privatnu imovinu“kaže Ničić.

Ničić se dalje zapitao da li oni koji podstrekavaju ovakve napada znaju gde ovo vodi i da li su svesni šta rade i da neće tražiti nadoknadu štete koju su napravili.

„Naravno, pošto nisam “Kalimero” a i navikao sam da ne kukam i da trpim razne verbalne prozivke i uvrede, neću tražiti čak ni da nadoknade štetu koju su načinili …
Pitam samo, one koji ovakve “pametnjakoviće” podstrekavaju, da li ste svesni šta radite i kuda ovo vodi ?!

Jeste li svesni da onaj ko nasrne na nečiju imovinu je na korak da nasrne i na život !
MISLITE O TOME ?!“upitao je Ničić.

Ničić je objasnio i to da ako neko ima dilemu odakle mu automobil marke audi, neka upitaju u CrediAgricol Banci, jer prema njegovim rečima neki ljudi tamo imaju dobre veze. Ničić se obratio i tužilaštvu rečima da mogu slobodno da ćute pošto ovde nema nikakvog dela, uz osmeh na kraju.

Foto: screenshot fb

Redakcija portala Glas Zaječara obratila se PU Zaječar, kao i gradonačelniku Zaječara Bošku Ničiću ali odgovore na naša pitanja do zaključenja teksta nismo dobili.

Redakcija portala Glas Zaječara osuđuje ovakvo ponašanje dvojice mladića, i zahteva od nadležnih institucija da reaguje i reše ovaj slučaj.

Reklame