foto: facebook Boško Ničić

Gradonačelnik Zaječara Boško Ničić, saopštio je putem društvene mreže fejsbuk da uz veliko izvinjenje građanima Zaječara zbog problema koji će nastati u saobraćajnoj komunikaciji, usled rekonstrukcije Čupićeve ulice i sanacije ulegnuća mosta na Crnom Timoku (kod “Silosa”), obaveštava ih o sledećem:

  • most na Crnom Timoku (ul. Dobrivoja Radosavljevića-Bobija) biće zatvoren sutra, petak, 18.09.2020.god. , u periodu od 07,00 sati do 14,00 sati. Saobraćaj će biti organizovan alternativnim pravcima, a saobraćajna milicija i komunalna policija će isti regulisati;
  • ulica Čupićeva biće POTPUNO zatvorena za saobraćaj sutra, petak, 18.09.2020.gid., od 06,00 do utorka 29.09.2020.godine. u ponoć.

Svi stanari i vlasnici lokala u ovoj ulici upozoreni su i obavešteni od strane komunalne milicije da, ukoliko koriste ista, svoja vozila uklone i izvezu iz dvorišta pošto ista, nakon zatvaranja, neće moći do 30.09.2020.god. da koriste u ovoj ulici.

Posebno se UPOZORAVAJU oni koji su ulice 9. Brigade (tzv. Timočki kej), Kraljevića Marka i Železničku, do sada koristili za zaustavljanje i parkiranje (na kolovozu i trotoaru) to u ovom periodu ne čine, pošto su iste glavni alternativni pravci, zbog naloga izdatog isti , bez opominjanja, budu kažnjavani usled ugrožavanja bezbednosti saobraćaja.

„Nadamo se da će građani razumeti potrebu da konačno jednu, važnu, saobraćajnicu uredimo kao i rešimo problem nastao pomalo “čudnom” izgradnjom “kotlujevačkog” mosta.

Unapred se zahvaljujemo na strpljenju i razumevanju“- poručio je Ničić.