JKP „Timok održavanje“ nastavlja sa dezinfekcijom seoskih ulica na području Grada Zaječara. Dezinfekcija seoskih ulica biće obavljena od 8.00 do 16.00 sati.

U cilju sprečavanja širenja korona virusa, radnici Javnog komunalnog preduzeća „Timok održavanje“ sutra, 9. aprila, nastavljaju dezinfekciju seoskih ulica na području Grada Zaječara.

Kako je planirano u tom preduzeću, sutra će biti dezinfikovane ulice u Halovu, Gradskovu, Velikom Jasenovcu, Malom Jasenovcu i Šipikovu.

„Podsećamo meštane sela da nema mesta bojazni da će sredstvo kojim se ulice dezinfikuju, na bilo koji način ugroziti životinje ili zdravlje ljudi. Kao i do sada, tokom dezinfekcije upotrebljavamo sredstvo „natrijum hipohlorit“ koji se, između ostalog, koristi i za prečišćavanje vode, pa meštani sela mogu biti u potpunosti sigurni da dezinfekcijom nikoga ne ugrožavamo“, navode nadležni u tom preduzeću.

Dezinfekcija seoskih ulica biće obavljena od 8.00 do 16.00 sati, a spisak ostalih zaječarskih sela u kojima će biti obavljena dezinfikacija, biće naknadno objavljen.