Narodna stranka u Zaječaru oglasila se saopštenjem kao odgovor, kako oni kažu na sramno saopštenje gradonačelnika Zaječara Boška Ničića.

Gradski pdbpr Narpdne stranke u Zaječaru najoštrije osuđuje sramno, sa puno laži izdato 09.07.2020. godine saopštenje od strane člana predsedništva SNS-a i odlazećeg Gradonačelnika Zaječara B.N. (ime i prezime poznato pravosudnim organima).

„Naime, prvi čovek antizaječarske gradske vlasti po direktivi i šablonu iz centrale vladajuće stranke, da bi se dodvorio svom šefu, jer je ucenjeni lokalni „šerif“, nazvao je građane Srbije huliganima i fašistima, iako ti isti građani opravdano već nekoliko dana protestuju širom Srbije, jer je naša država Srbija zarobljena i privatizovana od strane jednog čoveka i njegove klike, čime je još jednom odlazeći Gradonačelnik Zaječara obrukao naš Grad Zaječar“, kaže se u saopštenju Narodne stranke.

„Zapravo, huligani, tzv. navijači, lažni desničari, lažne patriote, kriminalci i narko dileri su glavna logistika i udarna pesnica ovom nakaradnom, nenarodnom režimu SNS-a, a što se i potvrđuje na ovim protestima, gde upravo te
grupacije nasilnika bliskih režimu, a po nalogu vlasti i prave nerede po Beogradu, da bi se obesmislili protesti i nezadovoljstvo većine naroda“, kažu iz Narodne stranke.

Zato, Narpdana stranka Zaječar ističe, da je bahatost ove i ovakve vlasti neograničena, ali je trpeljivost opravdano pobunjenog naroda limitirana, stoji u saopštenju GrO Narodne stranke u Zaječaru.

Reklame