Narodna stranka Zaječar, foto: Glas Zaječara

Na rezultate konkursa za sufinasiranje medijskih projekata u Zaječaru, regovala je Narodna stranka u Zaječaru, saopštenjem koje prenosimo u celosti.

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru najoštrije osuđuje najnovije bahato rasipanje novca svih nas ZAJEČARACA, na besmislene projekte takozvanih medija i
takozvanih pr agencija.

„Naime, gradsko veće Grada Zaječara na sednici održanoj 31. jula 2020. godine donelo je Rešenje o raspodeli sredstava za sufinansiranje projekata u oblasti javnog
informisanja na teritoriji Grada Zaječara za 2020. godinu u ukupnom iznosu od 11.400.000,00 dinara!???!“ kažu iz Narodne stranke.

„Takvim Rešenjem, a preko komisije koju čine ljudi iz Beočina, Kruševca i Vranja su dodeljena ogromna novčana sredstva za besmislene projekte ironičnog naziva, pravdana još besmislenijim razlozima jer antizaječarska vlast SNS-a
zajedno sa odlazećim gradonačelnikom, „kupuje“ sebi podobne medije koji promovišu tu i takvu nakaradnu gradsku vlast, a istovremeno zanemaruju javni interes u oblasti javnog informisanja“.- stoji u saopštenju.

GO Narodne stranke u Zaječaru još jednom podseća, od kako je na vlasti u našem gradu štetočinska vlast SNS-a, da smo mi Zaječarci, pored mnogih nekadašnjih simbola, ostali i bez Radio Zaječara i lokalne gradske televizije.

„Zato, nakon smene ove nenarodne gradske vlasti, Narodna stranka u Zaječaru će insistirati da odgovaraju svi koji su nenamenski trošili i rasipali narodni novac“.- stoji u saopštenju GrO Narodne stranke u Zaječaru.