Reklame

Gradski odbor Narodne stranke osudio je imenovanje Ljubiše Trinfunovića na mesto v.d direktora JKP „Timok održavanje“ navodeći da imenovani nema iskustva u obavljanju ovog posla.

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru uputio je  povodom imenovanja Ljubiše Trifunovića na mesto v.d direktora JKP „Timok održavanje“ saopštenje koje prenosimo u celosti.

 

Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru najoštrije osuđuje nameru nesposobne antizaječarske Gradske vlasti predvođene SNS-om i preletačima iz takozvanog Pokreta „Živim za krajinu“, da na mesto v.d. direktora JKP „Timok održavanje“ imenuje boranina LJubišu Trifunovića , čija je jedina „preporuka“ za tu funkciju ta da je SNS bot i lični prijatelj aktuelnog Gradonačelnika.

Ovo i ovakvo planirano postavljenje je samo nastavak višegodišnje prakse Gradonačelnika Zaječara da svoje kumove i prijatelje dovlači iz raznih gradova i postavlja na odgovorne funkcije u našem Gradu i tako im obezbeđuje uhlebljenje o trošku nas građana Zaječara.

Takođe, ova namera je samo još jedan dokaz da je najveća stranka u Srbiji nesposobna da u Zaječaru među ZAJEČARCIMA pronađe odgovarajuće rešenje, odnosno stručnu fakultetski obrazovanu i kompetentnu osobu koja je sposobna da na odgovoran i stručan način vodi pomenuto preduzeće , tako da umesto takve osobe dovodi čoveka iz Bora koji nikada nije radio u komunalnom preduzeću i ne razume se u taj posao, već je kao režimski novinar služio svakoj vlasti.

Zato, Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru sa žaljenjem ističe činjenicu da odbornici i Gradski većnici i dalje donose nerazumne odluke na štetu našeg Grada i svih nas ZAJEČARACA.