Reklame

Nakon što je početkom februara na našem sajtu počela sa radom aplikacija „Prijavi problem“, danas je i JKP „Timok održavanje“, pokrenulo sličnu aplikaciju sa istim nazivom.

7. februara na našem portalu počela je sa radom aplikacija „Prijavi problem“. Danas je i JKP „Timok održavanje“ takođe pokrenulo sličnu aplikaciju gde će građani moći da prijavljuju probleme.

Nako mesec dana rada veliki broj naših građana javio se i prijavio problem. Većina problema je rešeno, neki su u procesu rešavanja.

Da je početak rada naše aplikacije primer dobre prakse, pokazalo je i to što se JKP „Timok održavanje“ odlučilo da pođe putem našeg portala i pokuša da reši probleme građana, i na ovaj način.

JKP „Timok održavanje“ pokrenulo „Prijavi problem“ na svom sajtu.

U cilju što bržeg rešavanja problema građana Zaječara, a u okviru delatnosti koje Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ obavlja, na sajtu preduzeća nalazi se obrazac za prijavu problema, koji će, nakon dospeća, biti prosleđen određenoj jedinici preduzeća, koja će dalje razmatrati rešavanje prijavljenog problema.

„Podsećamo građane Zaječara da sve komunalne probleme koji su u našoj nadležnosti, mogu da prijave i elektronskim putem. Na početnoj strani sajta preduzeća nalazi se obrazac za prijavu problema, koji je neophodno popuniti, a nakon dospeća, biće prosleđen jedinici preduzeća u čijoj nadležnosti je prijavljeni problem. Jedinica će prijavu dalje razmatrati i dati na realizaciju. Prijava problema elektronskim putem doprinosi jednostavnijoj proceduri prijave, ali i poboljšanju dostupnosti javnog preduzeća građanima Zaječara“, istakao je Vice Lalić, v.d. direktora tog preduzeća i dodao:

„Građane samo molimo za strpljenje jer ne možemo u isto vreme da rešimo sve probleme, ali svaka prijava koja je u našoj nadležnosti, biće uzeta na razmatranje i rešena u što kraćem roku“.

Dnevno se u JKP „Timok održavanje“ evidentira oko 10 prijava građana, kako putem mejla, tako i putem telefona 019/430-660.

Aplikaciju „Prijavi problem“ na sajtu Glas Zaječara možete naći na ovom linku.