Reklame

Slikar Ninoslav Jovanović i portal Glas Zaječara nagrađuju naše čitaoce. U nagradnoj igri učestvuju samo komentari postavljeni na Facebook stranici Glas Zaječara, a dobitnika nagrade proglasićemo metodom slučajnog odabira uz pomoć stranice „FunPage Karma“.

Čitaocima portala „Glas Zaječara“ slikar Ninoslav Jovanović daruje sliku, a evo šta treba da učinite ukoliko želite da učestvujte u našoj nagradnoj igri!

Sve što treba da uradite jeste da u komentaru ovog članka koji je objavljen na našoj Facebook stranici GLAS ZAJEČARA označite osobu kojoj želite da poklonite sliku uz kratko obrazloženje zbog čega je taj dar baš ona zaslužila i podelite ovaj članak na svom facebook zidu.

U nagradnoj igri učestvuju samo komentari postavljeni na Facebook stranici Glas Zaječara , nagradna igra startuje u 16 časova, a dobitnika nagrade proglasićemo u 21 čas metodom slučajnog odabira uz pomoć stranice „FunPage Karma“.

Ninoslav Jovanović rođen je 17.dana meseca oktobra 1979.godine u Zaječaru. Dar i talenat slikanja koji poseduje roditelji su prepoznali prilično rano.

„Prva ocena koju sam dobio iz likovne kulture je bila jedinica, naravno ona je prikazivala sumnju i nevericu moje učiteljice, koja je bila ubeđena da to nije mojih ruku delo, no pravda je ubrzo bila zadovoljena kada sam pred svojim drugarima izašao pred tablu i pokazao ono što znam. Uz zbunjenost i dalju nevericu učiteljice šta se to pred njenim očima zbiva, zaključila mi je najvišu ocenu za kraj i pored toga što je tek krenula školska godina“. kazao je kratko o sebi Ninislav Jovanović.

„Slikarstvo i crtanje je moje drugo ime, elem kada skinem policijsku uniformu, ulazim u svet boja, pa moja mašta poprima slikovni zapis. Pored slikarstva, pisanje poezije je moja ona druga polovina srca, ljubav koja nema materijalnih granica – bezuslovna ljubav“.

Inače, Ninoslav Jovanović je oficir policije u Policijskoj upravi Zaječar, roditelj dva divna dečaka.

Ninoslav kaže da iza svakog uspešnog muškarca stoji žena i da se on u tome ne razlikuje od drugih, zahvalnost na mnogo čemu duguje ženi.

„Za činjenje dobrih dela ne postoji dobro i loše vreme, svako je vreme tada pravo vreme“Ninoslavov citat citat za kraj.