Cveće govori, svaki cvet u sebi nosi skrivenu poruku. Zato treba biti jako pažljiv prilikom odabira cveća, jer ono što želite reći može biti u potpunom neskladu sa onim što će cveće reći umesto vas.

Ljubičice su simbol odanosti i vernosti, ciklame su poziv na pomirenje, gerber može biti znak usamljenosti, melanholije, ali i strastvene ljubavi.

Ruže, najčešće poklanjani cvet, zavisno od boje, šalju čitav niz poruka…

U novoj cvećari „Gaga“ koja se nalazi na starom mestu u ulici Ljube Nešića 51, naći ćete najdivnije rezano i saksijsko cveće, ali i nešto što ovu cvećaru izdvaja u odnosu na druge.

Naime, u novoj cvećari „Gaga“ odlično govore jezikom cveća, pa im tako bez straha možete poveriti izradu aranžmana za vaše najsvečanije trenutke, kao i izradu bidermajera, ikebana, cvetnih aranžmana za dekoraciju vašeg poslovnog prostora.

Čitaocima portala „Glas Zaječara“ nova cvećara „Gaga“ daruje cvetni aranžman, a evo šta treba da učinite ukoliko želite da učestvujte u našoj nagradnoj igri!

Sve što treba da uradite jeste da u komentaru ovog članka koji je objavljen na našoj Facebook stranici GLAS ZAJEČARA napišete koje je vaše omiljeno cveće!

U nagradnoj igri učestvuju samo komentari objavljeni na zvaničnoj FB stranici portala „Glas Zaječara“.
Nagradna igra startuje u 16 časova, a srećni dobitnik/ca biće izabran metodom slučajnog izbora uz pomoć stranice „FunPage Karma“ u 18 časova!

Srećno!

Reklame