Na trgu Nikole Pašića u Zaječaru večeras je održana akcija – performans pod nazivom „Dva sata slobode“. Pored prikupljanja potpisa za održavanje fer i demokratskih izbora, čitane su i „slobodne vesti“, a Zaječarci su imali prilike da razgledaju izložbu „Budućnost Zaječara“ i da uživaju u koncertu grupe „Vajtsnejk“, koji je emitovan putem razglasa.

 

Organizacija #1od5miliona organizovala je na zaječarskom trgu Nikole Pašića performans – akciju pod nazivom „Dva sata slobode“.

Pored prikupljanja potpisa podrške za održavanje poštenih i fer lokalnih izbora, koncerta grupe „Vajtsnejk“, koji je emitovan putem razglasa, Zaječarci su imali prilike i da razgledaju izložbu pod nazvivom „Budućnost Zaječara“ u kojoj je centralni eksponat bio takozvani „Muzej iluzija Boška Ničića“.

Uživo su emitovane i „Slobodne vesti“, u cilju borbe protiv medijskog mraka koji sprečava da u žižu javnosti dospeju zaista važne vesti, koje su od životnog značaja za sve građane Srbije.

„Dragi građani Zaječara, zbog medijskog mraka krećemo sa emitovanjem pravih vesti, medija koji ne ćute.“ – ovim rečima Vladimir Petković započeo je emitovanje „Slobodnih vesti“.

Kako je protekao skup na trgu Nikole Pašića, i koje vesti su okupljeni građani imali prilike da čuju, možete pogledati u sledećem video prilogu.

Zajecar 1 od 5 miliona

Gepostet von Glas Zaječara am Freitag, 21. Juni 2019