Foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

Teniska sezona na terenima Popove plaže u Zaječaru, ove godine počeće nešto ranije, u odnosu na prethodnu godinu. Povoljni vremenski uslovi omogućili su radnicima JKP „Timok održavanje“ da završe sve neophodne radove na tri teniska terena, pa će od ponedeljka, 1. aprila, kada će zvanično biti otvorena teniska sezona, ljubitelji belog sporta, tenis igrati u mnogo boljem i lepšem ambijentu.

Nabavljena nova šljaka, ali i mreže za ravnanje podloga, na sva tri teniska terena, čime su stvoreni mnogo bolji uslovi za igru, kažu iz JKP „Timok održavanja“.

foto: JKP „Timok održavanje“ Zaječar

„Nakon dužeg vremena, na teniskim terenima su rekonstruisane i tribine, ali je servisirana i rasveta. Tokom sledeće nedelje se očekuje i instaliranje sistema za polivanje podloge na trećem terenu, čime će dodatno biti olakšano održavanje i tog terena, jer su do sada radnici to ručno obavljali, za razliku od druga dva terene gde su sistemi instalirani“, istakao je Vice Lalić, v.d.direktora JKP „Timok održavanje“.

Lalić je kazao i da su tereni u potpunosti spremni za igru i izdavanje, a da su cene zakupa ostale na nivou prošlogodišnjih. Pa tako, cena korišćenja terena u prepodnevnim satima iznosi 200 dinara po satu, u popodnevnim 400, dok cena zakupa termina u večernjim satima iznosi 600 dinara.

Reklame