Novogodišnji koncert Radeta Šerbedžije biće održan u sali Pozorišta „Zoran Radmilović“, finansiran sredstvima donatora a pozivnice će biti podeljene preko donatora i Gradske uprave. Pozivnice će dobiti najbolji učenici srednjih škola i studenti, predstavnici javnog i civilnog sektora kao nagradu za svoje angažovanje na razvoju i napredku Grada Zaječara, napisao je gradonačelnik Zaječara na fejsbuk profilu.

Nedomica oko koncerta Radeta Šerbedžije o čemu smo pisali 3. decembra, rešena je danas, objavom gradonačelnika na Fejsbuk profilu.

„Koncert je finansiran sredstvima donatora (bez ijednog dinara iz gradskog budžeta), a pozivnice će biti podeljene preko donatora i Gradske uprave.

Pozivnice će dobiti najbolji učenici srednjih škola i studenti kao i deca iz Ustanove “Oblutak”, uspešni privrednici, javni i zdravstveni radnici, sportisti, predstavnici vojnih, bezbedonosnih i pravosudnih institucija, predstavnici KUD- ova iz grada i sa sela, najuspešniji poljoprivredni proizvođači, predstavnici javnog i civilnog sektora …kao nagradu za svoje angažovanje na razvoju i napredku Grada Zaječara“.napisao je danas gradonačelnik Zaječara.

Kao što je gradonačelnik napisao u koncertu Radeta Šerbedžije sa orkestrom „Zapadni Kolodvor“ uživaće u zaječarskom pozorištu 27. decembra sa početkom od 20 časova, samo odabrani građani Zaječara, pošto karata neće biti u prodaji.