Foto: Facebook page Narodni muzej Zaječa
Reklame

Zbog nastale situacije sa korona virusom i u skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i merama koje za cilj imaju prevenciju širenja zarazne bolesti „COVID – 19“, Narodni muzej u Zaječaru će odložiti realizaciju redovnih programa za posetioce: predavanja, grupne posete, stručna i tematska vođenja, radionice i koncerte.

„U skladu sa preporukama Vlade Republike Srbije i merama koje za cilj imaju prevenciju širenja zarazne bolesti „COVID – 19“, a koje između ostalih podrazumevaju i zabranu okupljanja na javnim mestima u zatvorenim prostorima grupa većih od 100 lica, Narodni muzej u Zaječaru će, počev od 12. marta 2020. godine, odložiti realizaciju redovnih programa za posetioce: predavanja, grupne posete, stručna i tematska vođenja, radionice i koncerte“.kažu iz muzeja u Zaječaru

U skladu sa aktuelnim preporukama, Narodni muzej u Zaječaru će i tokom narednih dana biti otvoren za individualne posete. Do trenutka smanjenja rizika od širenja zarazne bolesti pozivaju sve zainteresovane da se sa kolekcijom i aktivnostima Narodnog muzeja u Zaječaru neposrednije upoznaju putem internet prezentacije i društvenih mreža muzeja.