Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture,  Zorana Mihajlović danas boravi u Zaječaru. U 11 časova otpočeo je sastanak sa načelnikom Zaječarskog upravnog okruga Vladanom Paunovićem.

Načelnik upravnog okruga Vladan Paunović se zahvalio ministarki na poseti i istakao da je ova poseta i ovaj  sastanak odličan primer kako  jedno ministarstvo treba da se ophodi prema lokalnim samoupravama u rešavanju njihovih vitalnih problema.

Ne sumnjam da će na današnjem sastanku biti pokrenuta brojna pitanja, isto tako sam uveren da će ta pitanja ugledati svetlost dana i dočekati svoja rešenja tokom ove godine.” – rekao je Paunović.

Potpredsednica Vlade Srbije i ministarka građevinarstva , saobraćaja i infranstrukture Zorana Mihajlović zahvalila se na gostoprimstvu i istakla je da će na sastanku  pričati o infrastrukturi.

Nedavno je u poseti Zaječaru bio predsednik Republike Srbije, pričalo se puno o infrastrukturi. Milim da je danas vreme da vidimo šta je ono što nas čeka ove godine, a šta je ono što nas čeka i što će biti odrađeno naredne godine“.-rekla je Zorana Mihajlović.

Po zvaničnom protokolu ministarka Mihajlović će naredni sastanak imati u 11 sati i 50 minuta sa gradonačelnikom Zaječara Boškom Ničićem.