Ova emisija namenjena je kako onima koji vole da kuvaju, tako i onima koji pokušavaju da nauče. Emisiju možete pratiti svake nedelje u 20 časova, putem FB stranica „Zalogajčić“ i „Glas Zaječara“.

 

Večeras počinje sa emitovanjem emisija „Zalogajčić“. Reč je o emisiji zabavnog karaktera koja je namenjena svim uzrastima – onima koji vole da kuvaju, ali i onima koji pokušavaju da nauče.

„Zalogajčić“ će biti emitovan nedeljom, od 20 časova na FB stranicima „Glas Zaječara“ i „Zalogajčić“. U prvom serijalu „Zalogajčića“ recepte će predstavljati i pripremati naše sugrađanke i sugrađani.

Prvi recept predstaviće Zaječarka Milijana Jovanović Bacić koja, kako sama kaže, obožava da kuva.

"Zalogajčić" premijerno u nedelju – prijatelj emisije: "Tehnomedia Centar"

Prva epizoda "Zalogajčić"-a biće premijerno prikazana u nedelju u 20 časova.Prijatelj emisije Tehnomedia centar DOO pripremio je sjajnu novogodišnju ponudu – posetite www.tehnomedia.rs!

Gepostet von Zalogajčić am Donnerstag, 19. Dezember 2019

„Zalogajčić“ je prva u nizu video emisija koje informativni portal „Glas Zaječara“ namerava da predstavi u 2020. godini. Naše čitaoce uskoro očekuje početak emitovanja emisija: „Deco, laku noć“ i „IT News“.

Još jednom podsećamo prvu emisiju „Zalogajčić“-a možete pogledati večeras u 20 časova na FB stranicama „Glas Zaječara“ i „Zalogajčić“.

 

 

Reklame