Reklame

Gradsko veće grada Zaječara imenovalo je Ljubišu Trifunovića iz Bora, diplomiranog inženjera metalurgije, za novog v.d. direktora JKP-a „Timok održavanje“ u Zaječaru. Sa ovog mesta je zbog isteka mandata razrešen dosadašnji vršilac dužnosti direktora Vice Lalić.

Ljubiša Trifunović je rođen 5. maja 1970. godine u Boru. Diplomirao je na Tehničkom fakultetu u Boru 1999. godine. Prvi put je zasnovao radni odnos 01. februara 1999. godine u pivnici u Vršcu, u kojoj je radio do decembra 1999. godine. U JP “ŠRIF“ ‘u Boru, radio je do 1. septembra 2002. godine. Od 1. septembra 2002. godine do 01. aprila 2003. godine radio je u beogradskom dnevnom listu “Glas javnosti“, posle čega je zasnovao radni odnos u kompaniji “Novosti“ AD Beograd u kojoj je još uvek radno angažovan.

Sa novim direktorom, JKP “ Timok održavanje“ dobilo je i novu subvenciju.

Na sednici Gradskog veća razmatran je i Predlog rešenja o davanju subvencija JKP „Timok održavanje“. Ovim predlogom predviđeno je da se iz budžeta Grada Zaječara ovom javnom komunalnom preduzeću dodeli subvencija u iznosu od 8.500.000 dinara.

Reklame