Foto: supermarketnews
Reklame

Iz kompanije Lidl Srbija saopštavaju da je došlo do greške na bilbordu, i da se prodavnica u Zaječaru ne otvara 10. septembra, već će građani biti naknadno obavešteni.

Juče je na našem portalu postavljena vest da se Lidl u gradu na Timoku otvara 10. septembra. Povodom ove vesti, zvanično su nam se obratili iz ove kompanije, i kazali da je došlo do greške u datumu.

„Obraćamo Vam se povodom vesti koja je objavljena juče na portalu glas-zajecara.com (LINK), a u vezi sa datumom otvaranja prodavnice kompanije Lidl Srbija u Zaječaru. Želimo da Vas obavestimo da prodavnica neće biti otvorena 10. septembra, kako se može videti na bilbordu postavljenom u Zaječaru, a čija fotografija se nalazi u okviru objave. Nažalost, došlo je do nenamerne greške prilikom koje je na bilbord postavljen pogrešan datum“.saopštavaju iz Lidl Srbija.

Iz Kompanije Lidl Srbija kažu da svakako planiraju da otvore prodavnicu u Zaječaru, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena, a naša redakcija pozvana je da to isprati.

Reklame