foto:superjunaci.rs

 

I ove godine na Staroj planini biće organizovan letnji kamp za decu „Super junaci“  u dva termina. Prvi termin je od 27.jula do 2.avgusta i drugi od 24. do 30.avgusta.

Dečja akademija sporta „Super junaci“ je sportsko udruženje koje se bavi kreiranjem i realizovanjem sportsko-rekreativnih programa i manifestacija za decu i mlade.

Letnji kamp je namenjen deci uzrasta od 6 do 12 godina.

foto:superjunaci.rs

Na ovom kampu deca će biti u prilici da: usavršavaju skijašku tehniku kroz disciplinu na rolerima Inline Alpine slalom a biće organizovana i revijalna trka u Inline Alpine slalomu.

Deca će na kampu moći da usavrše tehnike plivanja na otvorenom bazenu hotela Stara planina ,osvoje najlepše vrhove Stare planine  i vide prelepe vodopade u podnožju najvišeg vrha Srbije (Midžor 2169mnv.) a pritom i nauče neka od osnovnih pravila bezbednog kretanja kroz prirodu kao i da prepoznaju lepote boravka u prirodi.

foto:superjunaci.rs

Program realizuju instruktori i pedagoški radnici: Nikola Dojčinović , Miša Ćirić, Nenad Cvetković i Vladana Conić.

Detaljnije informacije o samom kampu pročitajte na sajtu:http://www.superjunaci.rs/letnji-kamp/letnji-kamp-stara-planina/?fbclid=IwAR0JZzifQV2x2n-tszgAs5w-XaOl6QCHl16KAQ7X8ko8olxSpRkXalb8SOg