Čaj „Mršavko“ je novi proizvod Kuće zdravlja „Simović“, koji lako skida kilograme.

Kako su nam iz Kuće zdravlja „Simović“ kazali, sa samo 60 dinara dnevno, čaj „Mršavko“, izuzetno topi kilograme.

Travar Pera i Kuća zdravlja „Simović“ pročuo se nadaleko zahvaljujući izuzetnoj efikasnosti biljnog praha za „skidanje“ šećera, ali i mešavinama koje odstranjuju tegobe uzrokovane astmom i bronhitisom i obljenjima prostate.

Periša Simović, Zaječarcima poznatiji kao Travar Pera, sa proučavanjem lekovitog bilja započeo je iz nužde – kada je njegov sin kao beba oboleo od bronhitisa. Lek je počeo da traži sam, obilazeći travare i proučavajući bilje.

Travar Pera, a danas i njegovi naslednici kojima je preneo svoje tajne recepte, sakupljao je lekovito bilje na Rtnju, Svrljiškim planinama i Tupižnici.

Među brojnim sjajnim proizvodima, koje su koristili brojni korisnici širom sveta – od Rusije do SAD izdvajaju se: biljna mešavina za skidanje šećera, Perin čaj za čišćenje pušačkih pluća, Čaj za prostatu, Biljni prah za astmu i bronhitis, Mala mlečika.

U svojoj ponudi Kuća zdravlja „Simović“ ima i sjajne preparate u obliku masti i krema: Gavez mast, Žuto smilje, Kremu i ulje Lavande i Nevenov melem.

Proizvodi Kuće zdravlja „Simović“ rezultat su dugogodišnje porodične tradicije i poštovanja prema prirodi i njenim darovima.

Zadovoljni korisnici koji su spas našli u proizvodima pripremljenim po receptima čuvenog travara sa zadovoljstvom preporujuču ove proizvode, tvrdeći da su im povratili zdravlje.

Ukoliko imate neku teskobu od pomenutih raspitajte se za dodatne informacije o proizvodima Kuće zdravlja „Simović“ putem telefona 019 424 952 i 066 424 952.