foto: Zajecar.info

Veliki letnji turnir u malom fudbalu „4 na 4″ počeo je sinoć na novootvorenom terenu u Kotlujevcu.

Ovom prilikom je i svečano otvoren teren.

Prisutnima se obratio Milan Stanković pomoćnik gradonačelnik Zaječara za omladinu i sport koji je izrazio zadovoljstvo zbog otvaranja novog terena u gradu Zaječaru i najavio još investicija u ovom delu grada.

Turnir „Za osmeh i radost naše dece – K3″ organizuje se u nekoliko kategorija, za decu od 2007. do 2009. godišta, za decu 2010. godište i mlađu, i u kategoriji seniora.

Kako navode organizatori, nagrada za najboljeg igrača turnira su ulaznice za dve osobe za doček Nove godine na Ohridskom jezeru. Ovu nagradu dodeljuje agencija Via travel, a bogat fond nagrada obezbeđen je i za osvajače prvog, drugog i trećeg mesta.

U kategoriji seniora pored novčanih nagrada, organizatori su obezbedili vaučere za obuku vozača i večere, dok mlađe kategorije očekuju robne nagrade.

Osvajači prvog mesta u mlađim kategorijama dobijaju trenerke, za drugo mesto nagrada su dresovi, a za treće rančevi ili flašice za vodu.

Organizatori su obezbedili i nagrade za publiku: majice, mesečne karte za gradski bazen i vaučere za letovanje, koje daruje agencija “Via travel”.

Organizator turnira je Mesna zajednica Kotlujevac, a pokrovitelj je grad Zaječar.

Izvor: zajecar.info