Reklame

Koalicija za kraljevinu Srbiju, koju čini Pokret obnove Kraljevine Srbije (POKS), Monarhistički front NJKV Princa Vladimira Karađorđevića i Srpski pokret monarhista posetila je Šabac gde je sa meštanima i lokalnim predstavnicima stranke razgovarala o očuvanju porodice kao temelja društva…

… ali i vođenju posebne brige o mladima, kako bi bili sačuvani od pogubnih uticaja droge, alkohola i drugih negativnih pojava.

– U Kraljevini Srbiji zakonom ćemo zabraniti mlađima od 16 godina da borave na ulici posle ponoći bez prisustva punoletnih lica. Ulica nije mesto gde deca treba da budu posle ponoći. Moramo ih zaštiti od droge i alkoholizma po svaku cenu. Uz ove mere deci će se omogućiti da se besplatno bave sportom, posećuju kulturna dešavanja i razviju svoju kreativnost – poručio je potpredsednik POKS Dragan Ninković.

Koalicija za kraljevinu Srbiju podseća da je POKS već pokretao brojne inicijative i predlagao konkretne mere koje imaju za cilj očuvanje fizičkog zdravlja i moralnih načela kod mladih.

Izvor: Danas

Reklame