Bol je za mnoge deo svakodnevice: Statistički podaci govore da 80% ljudi uzrasta od 20 do 50 godina oseća bol u predelu leđa.

Statistika pokazuje da svaki treći tridesetogodišnjak, svaki drugi tridesetpetogodišnjak i svaki četrdesetogodišnjak ima povremene tegobe povezane sa bolovima u kičmenom stubu.

Centar za kiropraktiku „Preporod“ primenjuje savremene metode, čiji su rezultati vidljivi odmah, a za cilj imaju trajno izlečenje.

Ukoliko vas muči išijas, ukočenost, lumbago, vrtoglavica, migrena, ili imate problema sa sinusima, poremećajem ravnoteže, osećate trnce u rukama, prstima, budite se u toku noći zbog nesnosnog bola u predelu leđa –  onda je Centar za kiropraktiku „Preporod“ prava adresa za vas.

Centar za kiropraktiku „Preporod“ je vaš partner na putu ka ozdravljenju. U centru se koriste savremeni uređaji i aparati, proizvedeni u inostranstvu,  koji omogućavaju precizno delovanje i brzo uklanjanje tegoba, odnosno konačno izlečenje.

Pomisao na lečenje diskus-hernije operativnim putem kod mnogih pacijenata izaziva osećaj nelagodnosti i straha – ali postoje nove, alternativne metode i pristupi koji omogućavaju lečenje diskus-hernije neoperativnim putem. Sa velikim uspehom one se primenjuju upravo u Centru za kiropraktiku „Preporod“.

U nameri da svojim sugrađanma pomogne Miloš Prvanović iz Centra za kiropraktiku „Preporod“, koji se nalazi u Zaječaru u ulici Crvene Armije 84, svake poslednje subote u mesecu svima koji zbog finansijske situacije nisu u mogućnosti da sebi prušte tretman i pregled nudi POTPUNO BESPLATAN dijagnostički pregled i tretman!

Sve informacije o besplatnim tretmanima i pregledima možete dobiti pozivom na broj 063 17 888 18 ili lično u Centru za kiropraktiku „Preporod“ na adresi: Crvene Armije 84.

Reklame