Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti Zaječar. Naše sugrađane najviše interesuje kada će biti rešeno pitanje nezaposlenosti, zbog mladih koji u sve većoj meri napuštaju Zaječar.

Nezaposlenost, niske penzije, izgradnja puteva – problemi su koje Zaječarci prepoznaju kao ključne, čijim bi se razrešenjem poboljšao kvalitet života u Zaječaru. Pitali smo Zaječarce da li planiraju da idu na miting i šta bi voleli da pitaju predsednika, kada bi bili  u mogućnosti da to učine.

Slavoljub Žikanović: Da, idem na miting danas. Voleo bih da predsednik kaže kada će nam biti vraćena penzija, odnosno kada će nam povećane penzije na ime prethodnog umanjenja.

 

Radosav Ilić: Da, idem danas na miting. Voleo bih da se pita predsednik kada će nešto izgraditi u Zaječaru, neka fabrika, kao što smo nekada imali fabrike.

 

Miletije Đošev: Idem na miting, obavezno. Voleo bih da novinari pitaju predsednika kada će biti posla za mlade, jer kad ima posla za mlade, biće dobro i nama penzionerima.

 

Tomislav Đorđević: Da, idem na miting. Zaječar je, po mom mišljenju, stvarno malo zapostavljen. Voleo bih da novinari pitaju predsednika kada će da pomogne ovom kraju.

 

Slavoljub Tačić: Idem sigurno na miting. Vučića ništa ne treba da pitamo, jer mnogo dobro radi. Nemoj da ga pitamo ništa, radi bolje od svakoga i svaka mu čast. Šta ima da ga pitamo, šta treba još bolje da bude?

 

Đorđe Bogdanović: Prisustvovaću mitingu, ja sam i član Srpske napredne stranke. Voleo bih da poručim predsedniku ako bi moglo nešto da se uradi da se zaposli ova omladina, a ne da visi po kafićima. Eto, to bi bilo to.

 

Dušanka Kos: Nisam sigurna da li ću ići na miting, ali gledaću da stignem. Volela bih da novinari pitaju predsednika kako će da reši nezaposlenost, to je glavno pitanje.

 

Miodrag Živić: Ne idem na miting, a voleo bih da ga novinari pitaju da li je normalno ovo vreme?

Vesna Slavković: Ako budem stigla, otići ću, ako budem prodala robu, a ne dozvoljavaju mi da prodajem robu. Novinari da ga pitaju da malo nešto uradi za ovaj grad, za grad Zaječar. Čula sam da neka fabrika obuće treba da se otvori u pogonu nekadašnjeg „Porcelana“. Kada će biti posla? To je bitno.

 

Milan Savić: Ne idem danas na miting. Novinari bi trebali da pitaju predsednika kada će da preduzme nešto za Zaječar, da izgradi neku fabriku, da se srede putevi, jer mnogo ljudi odlazi odavde.