Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić danas će posetiti Zaječar. Naše sugrađane najviše interesuje kada će biti rešeno pitanje nezaposlenosti, zbog mladih koji u sve većoj meri napuštaju Zaječar.

Nezaposlenost, niske penzije, izgradnja puteva – problemi su koje Zaječarci prepoznaju kao ključne, čijim bi se razrešenjem poboljšao kvalitet života u Zaječaru. Pitali smo Zaječarce da li planiraju da idu na miting i šta bi voleli da pitaju predsednika, kada bi bili  u mogućnosti da to učine.

Slavoljub Žikanović: Da, idem na miting danas. Voleo bih da predsednik kaže kada će nam biti vraćena penzija, odnosno kada će nam povećane penzije na ime prethodnog umanjenja.

 

Radosav Ilić: Da, idem danas na miting. Voleo bih da se pita predsednik kada će nešto izgraditi u Zaječaru, neka fabrika, kao što smo nekada imali fabrike.

 

Miletije Đošev: Idem na miting, obavezno. Voleo bih da novinari pitaju predsednika kada će biti posla za mlade, jer kad ima posla za mlade, biće dobro i nama penzionerima.

 

Tomislav Đorđević: Da, idem na miting. Zaječar je, po mom mišljenju, stvarno malo zapostavljen. Voleo bih da novinari pitaju predsednika kada će da pomogne ovom kraju.

 

Slavoljub Tačić: Idem sigurno na miting. Vučića ništa ne treba da pitamo, jer mnogo dobro radi. Nemoj da ga pitamo ništa, radi bolje od svakoga i svaka mu čast. Šta ima da ga pitamo, šta treba još bolje da bude?

 

Đorđe Bogdanović: Prisustvovaću mitingu, ja sam i član Srpske napredne stranke. Voleo bih da poručim predsedniku ako bi moglo nešto da se uradi da se zaposli ova omladina, a ne da visi po kafićima. Eto, to bi bilo to.

 

Dušanka Kos: Nisam sigurna da li ću ići na miting, ali gledaću da stignem. Volela bih da novinari pitaju predsednika kako će da reši nezaposlenost, to je glavno pitanje.

 

Miodrag Živić: Ne idem na miting, a voleo bih da ga novinari pitaju da li je normalno ovo vreme?

Vesna Slavković: Ako budem stigla, otići ću, ako budem prodala robu, a ne dozvoljavaju mi da prodajem robu. Novinari da ga pitaju da malo nešto uradi za ovaj grad, za grad Zaječar. Čula sam da neka fabrika obuće treba da se otvori u pogonu nekadašnjeg „Porcelana“. Kada će biti posla? To je bitno.

 

Milan Savić: Ne idem danas na miting. Novinari bi trebali da pitaju predsednika kada će da preduzme nešto za Zaječar, da izgradi neku fabriku, da se srede putevi, jer mnogo ljudi odlazi odavde.

Reklame