foto: petface.net
Reklame

25.novembar za Julijanu i Darija iz Novog Sada bio je najlepši i najradosniji u životu – izgovorili su sudbonosno DA i sa prijateljima i porodicom podelili srećne trenutke. Ovaj par nije baš tkao običan, a ni njihov najsrećniji dan nije kao i svaki drugi 🙂

Naime, Julijana i Dario odlučili su da deo novca koji su dobili kao svadbeni poklon – daruju napuštenim psima!

-Pored toga što su mladenci, što je to bio samo njihov dan, oni su rešili da ulepšaju živote i napuštenim, zaječarskim njuskama. Naime, oni su odlučili da na svadbi, goste kite bedževima sa otiskom šape svog kućnog ljubimca Lakija, kog su udomili sa ulice! Sav novac od kićenja stigao je do nas, rekla je za naš portal Ivana iz zaječarskog udruženja “Beta”.

foto: petface.net

Kako nam je rekla, čak 18.500 dinara donirlai su ovi “neobični mladenci” i na taj način pomogli da ovo zaječarsko udruženje otplati deo duga za hranu!

– Malo je reći da su nas ovim divnim gestom ostavili bez texta. Još jednom želimo javno da im se zahvalimo i podsetimo koliko su humani i divni! Hvala što pomažete da se borimo za njihove živote. Mnoooogo njuškica vas ljubi i želi najdivniju budućnost, dodala je Ivana.

Čestitkama se pridružujemo i mi iz redakcije Petface-a i sigurni smo da će ovi plemeniti i humani ljudi imati svu sreću u životu, jer kako kažu – DOBRO SE DOBRIM VRAĆA!

Izvor: petface.net