Reklame

Štab za vanredne situacije u Zaječaru doneo je odluku po kojoj upravnici zgrada kao i vlasnici privatnih objekata, prodavnici i marketi, u obavezi su da ispred svojih objekata postave dezinfekcionu barijeru. Povodom ove odluke JKSP „Zaječar“ počelo je sa proizvodnjom korita za dezinfekciju obuće od pocinkovanog lima.

Bravarsko-limarski pogon ovog preduzeća izrađuje i prodaje korita za dezinfekciju obuće od pocinkovanog lima.

„Javno komunalno-stambeno preduzeće „Zaječar“-Zaječar, bravarsko-limarski pogon vrši izradu i prodaju korita za dezinfekciju obuće od pocinkovanog lima,dimenzije 70*50*3cm, koji se postavlja na ulaz u stambeno- poslovni ili privatni objekat“kažu iz ovog preduzeća.

Prema rečima ljudi iz ovog preduzeća u korito se postavlja sunđer natopljen dezinfekcionim sredstvom koja  korisnik sam obezbeđuje.

Cena korita za dezinfekciju obuće po komadu ,sa PDV-om je 1.191,70 dinara, a korito možete naručiti putem broja telefona 019/425-305.

Podsećamo, upravnici zgrada sredstvo za dezinfekciju natrijum hipohlorita (NaOCl) mogu preuzeti u količini do 5 litara u JKP „Vodovod“ Zaječar. Prilikom preuzimanja tečnosti potrebno da je da ponesete svoju posudu.

Za sva pitanja možete se obratiti JKP „Vodovodu“ u Zaječaru na broj telefona 019/422-041.