Foto: Timok održavanje
Reklame

Kako kažu iz JKP „Timok održavanja“ u toku su radovi na uređenju puta ka Borovcu, a u toku dana počinju radovi na zameni ulične rasvete na Grljanskom putu.

Aktivnosti koje Javno komunalno preduzeće „Timok održavanje“ realizuje tokom čitave godine, nastavljene su i ovih dana, kažu iz ovog preduzeća.

Kako je predviđeno planom i programom preduzeća, u toku su radovi na uređenju puta ka Borovcu, dok su danas počeli radovi na zameni dotrajale ulične rasvete na Grljanskom putu.

„Trudimo se da ne zapostavimo i udaljena zaječarska sela, kao što je slučaj sa Borovcem, pa radnici preduzeća ovih dana rade na krčenju šiblja i uređenju prostora pored samog puta. Šiblje i granje se novom mašinom pretvaraju u sečku, kako je već i planirano. Takođe, danas je počela zamena dotrajale ulične rasvete na Grljanskom putu, dužinom cele trase“, rekao je Vice Lalić, v.d. direktora JKP „Timok održavanje“.

Lalić je istakao i to da u zavisnosti od vremenskih uslova nastaviće se sa uređenjem i ostalih putnih pravaca ka selima opštine Zaječar.

Reklame