Foto: www.eupro.org.rs

Razvojni program EU PRO, koji Evropska unija podržava sa ukupno 25 miliona evra, doprinosi ravnomernijem društveno-ekonomskom razvoju Srbije.

Program ima za cilj da doprinese povećanju konkurentnosti mikro i malih preduzeća, poboljšanju poslovnog okruženja i unapređenju socijalne kohezije u 99 jedinica lokalne samouprave, u dva regiona: Regionu Šumadije i zapadne Srbije i Regionu južne i istočne Srbije. Aktivnosti na terenu ovog trogodišnjeg programa koji je počeo u januaru 2018. sprovodi Kancelarija Ujedinjenih nacija za projektne usluge (UNOPS) u saradnji sa Vladom Republike Srbije.

Zaječar je jedan od gradova koji su uključeni u realizaciju ovog programa, te će preduzetnici, odnosno mikro i mala preduzeća sa teritorije grada Zaječara imati priliku da apliciraju za dodelu bespovratnih sredstva za nabavku opreme i uvođenje komplementarnih usluga uz nabavljenu opremu u ukupnom iznosu do 20.000 evra odnosno do 50.000 evra.

Info sesija na kojoj će detaljnije biti predstavljen ovaj program održaće se u Zaječaru u utorak 12. juna, u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije sa početkom u 10 časova.

O svim detaljima programa, uslovima za apliciranje, kao i načinu prijave za učešće na info sesiji možete više  saznati putem linka: EU PRO – JAVNI POZIV ZA PODNOŠENJE PROJEKATA

Reklame