INFO-SESIJA RYCO: IMAŠ IDEJU, NAPRAVI PROJEKAT

Sutra u 13 sati u Prostoru za pomak u Zaječaru, info sesija Ragionalne kancelarije za saradnju mladih povodom dostavljanja predloga projekata

Reklame

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) raspisuje drugi javni poziv za dostavljanje predloga projekata koji je otvoren do 25.01.2019. U svrhe predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona Zapadnog Balkana. U Zaječaru, info sesija se održava u petak, 07.decembra sa početkom u 13 sati u Prostoru za POMAK.

Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblastima regionalne saradnje mladih, mobilnosti i omladinskih interkulturalnih razmena, kao i stvaranja podsticajnog okruženja za regionalnu saradnju mladih.

RYCO je osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova* , Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

Za više informacija o RYCO posetite: www.rycowb.org Za više informacija o održavanju info sesije možete se obratiti Mariji Bulat, koordinatorki kancelarije.

Sve informacije o javnom pozivu, pogledajte na ovom linku.