INFO-SESIJA RYCO: IMAŠ IDEJU, NAPRAVI PROJEKAT

Sutra u 13 sati u Prostoru za pomak u Zaječaru, info sesija Ragionalne kancelarije za saradnju mladih povodom dostavljanja predloga projekata

Regionalna kancelarija za saradnju mladih (RYCO) raspisuje drugi javni poziv za dostavljanje predloga projekata koji je otvoren do 25.01.2019. U svrhe predstavljanja ciljeva i uslova konkursa, kao i podrške potencijalnim aplikantima u pripremi projekata i pronalaženju partnera u regionu, RYCO organizuje info sesije širom regiona Zapadnog Balkana. U Zaječaru, info sesija se održava u petak, 07.decembra sa početkom u 13 sati u Prostoru za POMAK.

Na konkurs se mogu prijaviti organizacije civilnog društva i srednje škole sa Zapadnog Balkana sa predlozima projekata u oblastima regionalne saradnje mladih, mobilnosti i omladinskih interkulturalnih razmena, kao i stvaranja podsticajnog okruženja za regionalnu saradnju mladih.

RYCO je osnovana je 2016. godine od strane vlada Zapadnog Balkana – Albanije, Bosne i Hercegovine, Kosova* , Crne Gore, Makedonije i Srbije, u cilju promocije duha pomirenja i saradnje između mladih u regionu kroz programe omladinskih razmena.

Za više informacija o RYCO posetite: www.rycowb.org Za više informacija o održavanju info sesije možete se obratiti Mariji Bulat, koordinatorki kancelarije.

Sve informacije o javnom pozivu, pogledajte na ovom linku.