Reklame

Veoma toplo, duvaće i košava. Posle podne, uz lokalni razvoj oblačnosti, u planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije očekuju se pljuskovi s grmljavinom.

Uveče i tokom noći jače naoblačenje, koje će najpre zahvatiti zapadne predele, donoseći kišu, pljuskove i pad temperature. U utorak osveženje u svim krajevima, a ponegde bi moglo biti i kratkotrajnih nepogoda. Dok oblaci ne stignu, biće veoma toplo, do 37 stepeni. Toliko će biti i u Beogradu, uz umeren, povremeno i jak jugoistočni vetar.

Pretežno sunčano i veoma toplo. Posle podne u planinskim predelima jugozapadne i južne Srbije, uz lokalni razvoj oblačnosti, pljuskovi sa grmljavinom. Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno i jak jugoistočni. Najniža temperatura od 14 do 25, a najviša od 35 do 37 stepeni.

Krajem dana i u toku noći ka utorku na severozapadu i zapadu, a pred jutro i u istočnoj Srbiji naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom koji će na istoku biti intenzivniji. Upozorenja: Tmax ≥ 35 stepeni, verovatnoća 95% Lokalna pojava grmljavina sa količinom padavina ≥ 10 l/m² u periodu do 3h, verovatnoća 90%.

Reklame