Na košarkaškom igralištu zaječarskih srednjih škola, u 16 časova startovao je  humanitarni turnir „Igrajmo za Nemanju“.

Za učešće na turniru prijavilo se ukupno 16 ekipa, dok prijavljivanje za šutiranje trojki još uvek traje. Kotizacija po ekipi je 500,00 dinara, dok za „šutiranje trojki“ kotizacija po osobi iznosi 100,00 dinara.

Sav  novac namenjen je za lečenje malog Nemanje Jovanovića koji boluje od deformiteta kičmenog stuba.

Kada smo putem društvenih mreža saznali da je malom Nemanji neophodna operacija, organizovali smo se. Nažalost, mi smo svesni da ne možemo prikupiti sav novac koji je potreban za tu operaciju, ali naša želja je bila da damo svoj doprinos tome.

U humanitarni fond pored novca koji je prikupljen od kotizacija ući će i sredstva koje su prikupili đaci iz odeljenja, kao i sredstva koja je kao pomoć uputila Auto škola STOP. Držimo palčeve Nemanji i zahvaljujemo se Tehničkoj školi koja je generalni sponzor ovog turnira.„- izjavila je Marija Čokojević, predsednica đačkog parlamenta Tehničke škole za portal „Glas Zaječara“

Svesrdnu podršku realizaciji humane ideje zaječarskih srednjoškolaca pružili su i njihovi profesori, članovi kolektiva zaječarskih srednjih i osnovnih škola.

„Svim srcem smo podržali realizaciju ovog humanitarnog turira. Učešće su uzele mnogobrojne kolege iz zaječarskih srednjih i osnovnih škola. Svesni smo da je suma koju je potrebno prikupiti velika – ali, svesni smo i da svako od nas može dati svoj doprinos. Nadamo se da će se svi Zaječarci uključiti i pomoći da Nemanja ima srećno detinjstvo.“ – izjavio je za naš portal Vuk Petrović, profesor Tehničke škole u Zaječaru.

 

Reklame