Reklame

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Zaječaru podelio je danas, 26.decembra novogodišnje paketiće deci bez roditeljskog staranja u svojim prostorijama.

Na početku se obratio Milan Stanković, predsednik GO SNS-a u Zaječaru i poželeo dobrodošlicu deci kao i predstavnicima medija.

„Hvala svima koji su došli, koji su pomogli da se okupimo ovde večeras. Imamo zaista lep povod, da obradujemo sve ove mališane, koji će dobiti poklone“. – istakao je Stanković

Zatim se obratila direktorka Centra za socijalni rad u Zaječaru Mirijana Radivojević.

„Ja bih pozdravila sve prisutne, i zahvaljujem se na ovoj lepoj prilici za jedno malo druženje i radosti koji prate ovaj period“. – rekla je Mirijana Radivojević direktorka Centra za socijalni rad u Zaječaru.

Na kraju se prisutnima obratila Elena Petrović, pomoćnica gradonačelnika.

„Baš mi je drago što smo danas svi ovde ovako zajedno, i povod jeste lep, jer nekada kada i nešto malo uradimo za nekoga, može biti velika, velika radost. Srpska napredna stranka će u narednom periodu imati još humanitarnih akcija ovog tipa, ima još porodica i građana koji su socijalno ugroženi, i mi planiramo još akcija, a ova će, mogu slobodno reći, postati tradicionalna“- istakla je Elena Petrović i dodala:

„Ja bih da vam poželim i srećnu Novu 2019-tu godinu, da bude radosnija i puna zdravlja“.

Na kraju se pojavio i DEDA MRAZ koji je obradovao mališane.

Kako je za portal Glas Zaječara rekao predsednik GO SNS-a u Zaječaru Milan Stanković, sredstva za paketiće donirali su prijatelji Srpske napredne stranke koji su želeli da ostanu anonimni.

Reklame