Gradski odbor Narodne stranke u Zaječaru je izdao saopštenje povodom odlaska gradonačelnika Zaječara i njegovih ljudi u Beograd kao podrška Aleksandru Vučiću uoči gostovanja na RTS-u u emisiji Upitnik. Saopštenje vam prenosimo u celosti.

NE BRUKAJTE SEBE I NAŠ GRAD

“Narodna stranka u Zaječaru traži od Gradonačelnika i njegovih nesposobnih saradnika da više ne brukaju naš Grad,jer su Timočka krajina i Zaječar između ostalog  poznati  i  po TIMOČKOJ  BUNI, hrabrim i čestitim ljudima, a ne po kukavicama i političkim poltronima, koji, da bi se dodvorili svom vođi odlaze u Beograd da bi se obračunali sa hrabrim studentkinjamai SRPSKOM OMLADINOM, u njihovim zahtevima za pravnu državu, vladavinu prava,slobodu medija i govora,a protiv urušavanja institucija.

Umesto  što  izvode  performanse  na  srpskim  putevima,  u  stilu  navijačkih huligana poput njihovog predsednika,bolje da odgovore stanovnicima Grada Zaječara zašto nije otvorena ni jedna fabrika,zašto se iselilo pola žitelja u inostranstvo, zašto deca iz osnovnih škola godinama pohađaju nastavu u srednjoj školi, ko skrnavi gradsko groblje i zašto nije obezbeđeno, zašto nedavno asfaltrirani putevi traju nekoliko mesecii koliki su gubici u Javnim komunalnim preduzećima?

Zato Narodna stranka u Zaječaru predlaže gradonačelniku da iskoriste još ovih godinu i nešto dana,koliko im je ostalo na vlasti, da urade makar nešto korisno za grad jer do sada sve čega su se se uhvatili je uništeno, nedovršeno ili nestalo” – stoji u saopštenju Narodne stranke.

Reklame