Koalicija „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović“ predala je danas listu za izbore za članove saveta mesnih zajednica. Listu, kako kažu čelnici koalicije, čine dobri kandidati, naši sugrađani, komšije, prijatelji, poznanici, koji zajedno sa koalicjom žele da daju svoj doprinos da njihova mesna zajednica bude ono što do sada nije bila.

„Građani Zaječara su predajom ove liste dobili svoju listu, listu koja će vratiti mesnim zajednicama onu funkciju zbog koje su i formirane.

Naše mesne zajednice su zatvorene, nemaju struju, ne funkcionišu.  One nisu mesto okupljanja penzionera, kulturno-umetnička društva nemaju gde da rade – one ne funkcionišu.

Sadašnja vlast je do sada pokazala šta može. Oni to ne znaju, ne mogu, a jednim delom i ne žele.“ – izjavio je danas Dr Nenad Ristović.

Koalicija „Pobeda za naš grad – Dr Nenad Ristović imaće kandidate u svim gradskim mesnim zajednicama, a potrebne potpise prikupila je u rekordnom roku, što u koaliciji smatraju dokazom da građani žele promene.

Nakon pobede na izborima nameravaju da organizuju zborove, kako bi kroz razgovor sa građanima utvrdili listu prioriteta u svakoj od mesnih zajednica.

Ove izbore u koaliciji posmatraju kao pripremu za predstojeće, vanredne izbore koji se očekuju u gradu Zaječaru, a na kojima očekuju dobre rezultate i promene – što je projekcija sačinjena na osnovu interesovanja građana u procesu prikupljanja potpisa podrške listi za izbore članova saveta mesnih zajednica.

Reklame