Foto: screenshot fb

Večaras je u sali GU Zaječar formirana Unija žena Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Zaječaru. Za predsednicu izabrana Tatijana Stojanović, direktor filijale RFZO Zaječar. Redakcija portala Glas Zaječara opet bez poziva.

Prema rečima gradonačelnika Boška Ničića večeras je velika sala GU Zaječar bila tesna da primi sve zainteresovane koji su spremni da se bore za svoj grad, Srbiju i za decu.

„Upravo formirana Unija žena SNS Gradskog odbora u Zaječaru. Pretesna sala da primi sve zainteresovane dovoljno govori o spremnosti da se radi i bori za svoj grad, Srbiju i NAŠU DECU !
Za predsednicu UŽ GrO SNS izabrana je dipl. ekonomista Tatijana Stojanović (direktor filijale RFZO Zaječar), za zamenika dipl. ekonomista Selena Ničić a za podpredsednice Mr farmacije Dragana Minčić Branković (direktor Apotekarske ustanove u Zaječaru) , Mr poljoprivrede Vesna Stanković (pomoćnik gradonačelnika za poljoprivredu i selo), Tanja Ivković (trgovac) i poljoprivrednica iz Šipikova Brana Pitarević. Sekretar UŽ biće Lilija Marković“.napisao je Ničić.

Foto: fb screenshot

Milan Stanković, predsednik GrO Srpske napredne stranke u Zaječaru zahvalio se prisutnima što su se okupili u velikom broju.

„Formirana Unija žena SNS Zajecar! Hvala na ovolikom odazivu! Budite jedinstvene i složne, jer samo tako gradimo svi zajedno našu BUDUćNOST! Puna podrška Gradskog odbora SNS Zaječar“! napisao je Stanković.

foto: fb screenshot