Foto: Forma ideale
Reklame

Kompanija Forma Ideale prepoznala je još jednom značaj zaštite životne sredine i pošumljavanja i sa svojim zaposlenima doprinela je dodatnom ozelenjivanju Zaječara i podizanju svesti o važnosti održavanja sredine u kojoj živimo.

U saradnji sa lokalnom zajednicom, u spomen parku-šuma „Kraljevica“ u blizini prvog maloprodajnog salona Forma Ideale, posađeno je 50 sadnica zahvaljujući donaciji Forma Ideale.

„Drago nam je da smo danas imali priliku da u gradu u kojem je Forma Ideale 2001. godine otvorila svoj prvi maloprodajni objekat posadimo 50 sadnica platana i gorskog javora. Ova inicijativa predstavlja korak ka jačanju svesti o važnosti očuvanja prirode, promoviše ekološki odgovorno ponašanje i doprinosi stvaranju zelene i održive sredine. Sadnice, koje su sada deo spomen parka-šume „Kraljevica“, postaće deo prirodne baštine koja će donositi koristi budućim generacijama“, izjavila je Tamara Pantelić Jeremić, PR menadžer kompanije.

Forma Ideale kontinuirano sprovodi akcije ozelenjivanja širom Srbije, u gradovima u kojima je prepoznata kao omiljeno mesto za kupovinu nameštaja za dom. Najveću pažnju i najpozitivniji efekat do sada izazvala je akcija sadnje „25 sadnica za 25 godina poslovanja“, sprovedena tokom 2020. i 2021. godine.

Osim donacije sadnica, Forma Ideale se obavezuje da će i dalje aktivno podržavati ekološke inicijative i raditi na smanjenju ekološkog uticaja svojih poslovnih aktivnosti.

Reklame