Foto: fira.rs

U prostorijama Narodne kuhinje „Crvenog krsta“ u Zaječaru predstavnici Fondacije „Iskorak“ i „Crvenog krsta“ u okviru akcije „Odeća za sve“ dodelili su humanitarnu pomoć korisnicima Narodne kuhinje „Crvenog krsta“.

Podeljeno je oko 50 paketa za isto toliko porodica, što je oko150 korisnika Narodne kuhinje. Paketi sadrže garderobu i obuću i rasporedjeni su po veličini korisnika Narodne kuhinje, čije su veličine dostavili predstavnici Crvenog krsta, kako bi pomoć bila adekvatno rasporedjena i podeljena, rekao je Dejan Perić iz Fondacije Iskorak.

Foto: fira.rs

Ovi paketi su od velike pomoći , i puno znače korisnicima Narodne kuhinje u Zaječaru , istakla je Irena Mladenović iz zaječarskog Crvenog krsta.

Ovo je, inače, poslednja podela za korisnike Narodne kuhinje u Zaječaru koju realizuje Fondacija „Iskorak“.

Foto: fira.rs

Od 7. do 9. maja biće organizovan humanitarni bazar u Omladinskom centru. “Garderoba koja je imala feler, je predata školi Jelena Majstorović , a učenici ove škole koji pohadjaju tekstilni smer su tu garderobu prepravili, i ona će se prodavati na ovom bazaru”, rekao je Perić. Sav prikupljen novac namenjen je ovoj školi.

Izvor: FIRA.RS

Reklame