Na takmičenju u znanju koje je održano na Fakultetu za menadžment u Zaječaru 19. aprila, učestvovalo je 9 ekipa iz srednjih škola iz Zaječara, Bora i Knjaževca, a prvo mesto zauzela je ekipa Tehničke škole iz Zaječara, drugo mesto osvojila je ekipa Ekonomske škole iz Zaječara, dok je treće mesto zauzela ekipa Tehničke škole iz Knjaževca.

Prvo mesto osvojila je ekipa Tehničke škole iz Zaječara, sa temom ,, Potencijali i predlog stratigije razvoja grada Zaječara ’’. Mentor je bio Dejan Nikolić, profesor elek. grupe predmeta. Takmičari su bili Petar Ljubinković, Nikola Petrović i  Miloš Bogdanović.

Drugo mesto osvojila je ekipa Ekonomske škole iz Zaječara sa temom ,,Potencijali i predlog strategije razvoja grada Zaječara’’. Mentori su bili profesorke Jolić Mila i Marković Milica. Takmičari su bili Tamara Jovanović, Anđela Petrović i Anđela Stanojević.

Treće mesto osvojila je ekipa Tehničke škole iz Knjaževca sa temom ,, Strategija razvoja turizma za mlade u opštini Knjaževac’’. Mentor je bio Ivan Amon, profesor pravne i ekonomske grupe predmeta. Takmičari su bili Sara Čekić, Viktorija Jagodić i  Anđela Milošević.

Na svečanom proglašenju pobednika uručene su i vredne nagrade:

  • Prva nagrada:   Putovanje u VENECIJU
  • Druga nagrada: Besplatan upis i školarina za PRVU godinu Osnovnih studija Fakulteta za menadžment Zaječar.
  • Treća nagrada: Tablet računari