foto: tooopen.com
Reklame

Ovog vikenda ljubitelje sedme umetnosti očekuju sjajne filmske projekcije u Domu kulture „Kotlujevac“.

LUIS I DRUGARI IZ SVEMIRA 2D (sinhronizovano)

Foto: mobil3dcinema.rs

Ovo je nežna i simpatična filmska priča o jedanaestogodišnjem dečaku koji postaje prijatelj sa tri preslatka mala vanzemaljca, čiji je leteći tanjir pao u njegovu kuću. Dečak će njima pomoći da nađu ono zbog čega su došli, a oni će njemu pomoći da izbegne odlazak u internat i tu avantura počinje.

Projekcije su zakazane za: 28.7.2018. u 17:00 časova, i
29.7.2018. u 16:30 časova. Cena ulaznice: 250 dinara

 

NEMOGUCA MISIJA -RAZILAŽENJE

Foto: mobil3dcinema.rs

U filmu NEMOGUĆA MISIJA – RAZILAŽENJE zatičemo Itana Hanta (Tom Kruz) i njegov tim (Alek Boldvin, Simon Peg, Ving Rejms), zajedno sa nekim već poznatim saveznicima (Rebeka Ferguson, Mišel Monagan) u trci sa vremenom, nakon što misija pođe po zlu. Najbolje namere često se obiju o glavu.

Projekcija je zakazana za 29.7.2018. u 18:30 časova. Cena ulaznice je 250 dinara.

 

MAMA MIA ! IDEMO PONOVO

Foto: mobil3dcinema.rs

Deset godina posle filma Mama Mia! koji je zaradio više od 600 miliona dolara širom sveta, vraćamo se na čarobno grčko ostrvo Kalokeri i uz potpuno novu i originalnu muziku zasnovanu na pesmama popularne grupe ABBA. Uz glumačku ekipu iz prvog dela, koju je obogatila Lili Džejms (Pepeljuga, Vozač) u ulozi mlade Done.
Ulogu Done i ovoga puta tumačiće jedna od najboljih glumica ikada, dobitnica Oskara, Meril Strip, zajedno sa Džuli Valters kao Rozi i Kristin Baranski u ulozi Tanje. Amanda Sejfrid i Dominik Kuper i u nastavku su Sofi i Skaj, dok se Pirs Brosnan, Stelan Skarsgard i oskarovac Kolin Firt vraćaju ulogama potencijalnih Sofinih očeva, Sema, Bila i Herija. Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.
„Mama Mia! Idemo ponovo“ i ovoga puta produciraju Džudi Krajmer i Geri Gocman, dok je Krajmer takođe i jedan od tvoraca i producent svetski poznatog i uspešnog pozorišnog mjuzikla. Ol Parker (scenarista filma Best Exotic Marigold Hotel) scenarista je i reditelj ovog nastavka. Beni Anderson i Bjorn Ulvaes radili su muziku i tekst za ovaj film.

Radnja filma nas vraća napred – nazad kroz vreme kako bismo videli na koji način su se gradili odnosi među likovima kakvi su danas.

Projekcije su zakazane za: 28.7.2018. u 19:00  i 21:00, i 29.7.2018. u 21:00 čas. Cena ulaznice je 250 dinara.

Reklame