Fakultet za Menadžment u Zaječaru, obezbedio je novac za prevoz do Italije, za roditelje desetogodišnjeg, Mateje Đorđevića, kako bi roditelji sa njim bili na finalu „Hippo English Language Olyimpiad 2019“, gde će se on takmičiti u znanju iz Engleskog jezika kao jedini predstavnik iz Istočne Srbije.

Mateja i prošle godine takmičio i kao najmlađi učesnik, plasirao u polufinale istoimenog takmičenja. Nažalost, nije imao dovoljan broj bodova za prolaz i plasman u finale.

Mateja je i ove godine godine učestvovao u istoimenom takmičenju i ponovio prošlogodišnji uspeh ulaskom u polufinale, „Hippo 2019“ održanog 30. marta 2019. u prostorijama zaječarske Gimnazije.

Finale „Hippo English Language Olympiad 2019“ održava se 11. i 12. maja 2019. u Lido di Jesolu u Italiji. To je i mesto je gde se polovinom maja, za što bolji plasman, takmiče stotinak ljubitelja i poznavaoca engleskog jezika sa tri svetska kontinenta (Evropa, Afrika i Azija).

Redakcija portala Glas Zaječara pozdravlja ovaj potez Fakulteta za Menadžment u Zaječaru, a Mateji želi puno uspeha na takmičenju!!!