foto: Glas Zaječara

Nakon otkazivanja koncerta koji je trebalo da bude održan u četvrtak 30. aprila na Trgu oslobođenja u Zaječaru, a na kojem je trebalo da učestvuje grupa „Zeka &No Limit bend“, oglasila se Demokratska stranka u Zaječaru.

Kao odgovorna politička organizacija, obaveza je da u ovom slučaju jasno reaguju radi istine, koja je u interesu svih građana Zaječara, kažu Demokrate u saopštenju.

„Vest da će koncert grupe „Zeka &No Limit bend“ biti održan, bila je javno prezentovana na stranici grada zaječar.info. Posle sporne situacije, zbog prisustva više od dva člana benda na istom mestu, u isto vreme, koncert je bio otkazan“.

Foto: printscreen zajecar.info

„Odgovorna lica grada Zaječara morala su da znaju da u isto vreme, na istom mestu, sa istom svrhom mogu biti najvise dva lica, te se postavlja pitanje zašto je izdato više od dve dozvole za kretanje članovina istog benda i zato se danas pozivamo na odgovornost lokalnog kriznog staba, pre svega komandanta Boška Ničića, koji je i u potpisu izdatih dozvola“.– kaže se u saopštenju GrO Demokratske stranke u Zaječaru.

Demokrate ističu i to da nemoguće je tvrditi da sam gradonačelnik nije bio upoznat za ovom inicijativom, kao i da nije moguće da nije reagovao prekršajni sudija, nakon intervencije policije.

„Šta se dalje dogodilo, i šta će se dalje događati ostaje da se utvrdi u danima koji dolaze“.– stoji u saoštenju GrO Demokratske stranke u Zaječaru.

Reklame