Reklame

Povodom večerašnjeg koncerta koji se bez prisustva publike održava na Tgu oslobođеnja u Zajеčaru, oglasio se GrO Demokratske stranke u Zaječaru.

„U danima kada su zastave spuštene na pola koplja u počast žrtava Korona virusa, čovek koji po njivama nosi zaštitno odelo koje možda fali nekom zdravstvenom radniku organizuje koncert podrške tim istim zdravstvenim radnicima“.- kažu iz Demokratske stranke.

„Zdravstvenim radnicima koje glavna sestra koja njega ceni više od lekara, naziva nesavesnima. On kome su frizerski saloni i teretane bezbedniji od „Popove plaže“, on koji iz straha za sebe ne sme da se pojavi na poslu i sednice drži telefonski, on koji je ismevao mere koje je opzicija predlagala i tvrdio kako neki od nas hoće prekid rada škola samo da bi imali duži odmor, sada je spreman da zgazi po spuštenim zastavama, da kao i njegov kolega Vesić pljune na žrtve ovog virusa i da pokuša da utiša buku nezadovoljstva naroda koja je u našem gradu iz večeri u veče sve veća“.ističu Demokrate.

Nadamo se da će mu Zaječarci zajedno sa medicinskim radnicima u 20:05 časova pokazati šta o svemu ovome misle, kaže se u saopštenju GrO Demokratske stranke u Zaječaru.

Reklame