Prema rečima stanara ulice Pavla Ilića, u okviru letnjeg održavanja puteva, juče je „asfaltiran“ deo pomenute ulice. Asfaltirani deo je u užasnom stanju samo dan nakon sanacije.

Ulica Pavla Ilica

Gepostet von Glas Zaječara am Donnerstag, 10. September 2020

Dugo najavljivano sređivanje, drugog dela ulice Pavla Ilića, za sada ostaje samo san stanara. I ako je jedan deo ulice asfaltiran 13. decembra 2019. godine, a 22. januara, ulica je dobila novi drvored u vrednosti od 288.000 dinara, i tom prilikom najavljeno je sređivanje drugog dela ulice Pavla Ilića, do juče, radova u pomenutoj ulici nije bilo. Na već sređenom i asfaltiranom delu već su se pojavile pukotine.

Objektiv naše kamere slikao je i deo ulice Pavla Ilića, koji je juče „uređen“ u okviru letnjeg održavanja puteva. Radovi izgledaju užasno, a u nekim zakrpama već su se pojavile pukotine.

Mi se nećemo baviti urbanizmom, već izveštavanjem i možda ćemo već u nekom od narednih tekstova prenositi stavove struke, ma o kojoj oblasti da je reč.

Postavlja se pitanje, kada će kompletna ulica Pavla Ilića, dobiti asfalt. Mi taj odgovor nismo uspeli da dobijemo, kao što ne dobijamo pozive kada funkcioneri grada drže konferencije za medije.

Ovako se stiče utisak da i u gradu, ali i u državi jedan čovek odlučuje o svemu, što da je dobro, bila bi praksa i u razvijenim zemljama, a nije.